Fetish & BDSM Festival 26 & 27 oktober 2018

Hangar 43 / Dendermonde
 
Vrijdag 17:00 - 03:00 uur / Vanaf 23:00 uur Meet & Play Party
 
Zaterdag 14:00 - 03:00 uur / Vanaf 23:00 uur Meet & Play Party
 

Koop je tickets nu in de voorverkoop!

 

 
REGELS

1. Bezoekers moeten tenminste 18 jaar oud zijn. Een geldig legitimatiebewijs is verplicht.
 
2. Door binnen te gaan bij het festival, gaat de bezoeker ermee akkoord dat de organisator, de promotor, zijn werknemers, Hangar 43, sponsoren van het festival en alle partijen die bij het festival horen niet verantwoordelijk dan wel aansprakelijk zijn voor schade of verwondingen, psychisch of materieel, van de bezoeker gedurende het festival.
 

3. Bezoekers zijn verplicht de volgende regels ten opzichte van gedrag en dresscode te volgen:

  • Compleet naakt is niet toegestaan, behalve in de shows op het podium.

  • Geslachtsdelen moeten bedekt blijven.

  • Borsten en tepels mogen binnen zichtbaar zijn.

  • Bezoekers die een fetish outfit willen dragen wordt gevraagd buiten het terein van Hangar 43 normale streetwear te dragen. Op het terrein zelf, de parkeerplaats en binnen is veel mogelijk. Er zijn kleedkamers en een garderobe aanwezig.

  • Geslachtsverkeer is niet toegestaan en zal leiden tot verwijdering van het festival.

  • Overtreding van de dresscode zal ook tot verwijdering van het festival leiden. Kaartjes worden niet vergoed en er wordt geen geld terug gegeven.

 
4. Fotograferen is toegestaan op het festival terrein. Fotograferen van de shows op het podium is toegestaan. Modellen hebben het recht iemand de mogelijkheid te ontnemen hun foto te nemen. Als iemand een model wil fotograferen, dient deze persoon van tevoren toestemming te vragen aan het model of degene die verantwoordelijk is voor het verlenen van de toestemming voor dit model. Op het festival aanwezig zijn, betekent niet automatisch dat het model ook gefotografeerd wil worden.
Aanwezige modellen hebben het recht zelf te beslissen of ze wel of niet mee willen doen met bondage of bondage gerelateerde zaken of fotoshoots op het festival. Modellen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen welzijn en veiligheid. Modellen worden aangemoedigd problemen met fotografen, producers en/of fans te melden aan de organisator of een vertegenwoordiger van de organisator.

Noch de organisator, noch de staf, zijn leden, Hangar 43, de sponsoren van het festival noch de partijen die bij het festival horen zijn verantwoordelijk of aansprakelijk voor claims, acties, schades, kosten, uitgaven die voortbestaan uit een transactie of gebeurtenis die plaatsvindt in hotel kamers of bij privé feesten.
Modellen die een overeenkomst aangaan om zich privé te laten fotograferen word sterk aangeraden de referenties van de betreffende persoon te controleren en om iemand die ze kennen en vertrouwen mee te nemen tijdens een privé fotoshoot en om alle nodige zaken voor aanvang van de shoot te bespreken.
 

5. Elke persoon die onder de invloed van alcohol of drugs lijkt, zal de toegang tot het festival geweigerd worden.

 

6. De organisator behoudt zich het recht personen de toegang te weigeren of ontzeggen van het festival en/of alle evenementen wanneer er redelijkerwijs kan worden aangenomen dat de persoon de orde verstoord of dat de aanwezigheid een gevaar voor het welzijn van de andere bezoekers van het festival of de bijbehorende evenementen is.

 
7. Al het gefotografeerde en opgenomen materiaal, audio en beeld, wat opgenomen of gefotografeerd is op het festival terrein, mag alleen gepubliceerd worden na schriftelijke toestemming van de organisator. Onder publiceren valt ook het op het internet tonen van foto’s waar geen toestemming voor verkregen is. Overtreding van deze regel is strafbaar met een boete van € 5000,- en er zal aangifte bij de politie gedaan worden. De enige uitzondering op deze regel is een privé fotoshoot met modellen. Hiervoor is geschreven toestemming van het model voldoende voor publicatie. De organisator behoudt zich het recht publicatie te verbieden wanneer er herkenbare omstanders op het beeldmateriaal te zien zijn.
 
8. Alle personen die willen deelnemen aan een workshop of demonstratie gedurende het festival weekend moeten eerst toestemming van de organisator ontvangen. Dit betekent ook, onder andere, dat deelnemers van een workshop of demonstratie, de organisator, zijn leden, agenten, werknemers, vertegenwoordigers, partijen betrokken bij het festival, eigenaren en Hangar 43 niet verantwoordelijk zullen houden of aansprakelijk zullen stellen voor schade en eisen die misschien gesteld worden tijdens het deelnemen van de workshop of demonstratie. Hieronder valt ook vraag om schadevergoeding, vergoeding van kosten, vergoedingen voor persoonlijke verwondingen, financieel verlies of overlijden. Het is niemand toegestaan een demonstratie te starten of deel te nemen in een workshop zonder vooraf toestemming te verkrijgen.
 
9. De organisator behoudt zich het recht deze algemene regels aan te passen of regels toe te voegen.
 
10. Verder zijn de algemene regels van de burgerlijke wet van de stad Dendermonde geldig.   

Defencer , Gasthuisstraat 28/2R , 2960 Brecht VAT BE 0565 677 670

BDSM & Fetish standhouders zijn welkom! Mail voor informatie!